Hvordan skelner man en tablet fra en bærbar computer?

2021-10-11




Sådan skelner du en tablet fra enbærbar

Tablet PCer baseret på tablets udseende, intet tastatur eller clamshell, let og praktisk at have med i en taske, skærmstørrelsen er generelt ikke større end 10 tommer, konstruktion og komponenter er ultra-lavspændingsversion af strømbesparelsen, kan installere x86 Windows, Linux eller Mac OS PC. Støtte berøringskontrol, støtte håndskriftstemme, du kan foretage et telefonopkald med terminalen.
 
Tablets repræsenterer den næste generation af mobile business-pc'er. Microsofts tablet-koncept er en fuldt funktionel pc, der ikke behøver en klap, uden tastatur og er lille nok til at passe i en kvindes håndtaske. Sammenlignet med en bærbar computer har den alle dens funktioner og understøtter håndskriftsinput som en computerkonfiguration: eller stemmeinput. Mobilitet og bærbarhed er bedre, men ydeevnen er generelt lidt dårligere end en bærbar computer.
 
En tablet er en bærbar computer, der har funktionerne som en bærbar computer, men som er mere bærbar end en bærbar og har bedre mobile internetmuligheder, såsom indbygget 3G internetadgang. En af de mere kendte tablets er Apples IPAD, som er meget brugt.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy