Hvorfor moderne standby er vigtig på en bærbar computer til virksomheder?

2021-11-03



Hvorfor moderne standby er vigtig for en virksomhedbærbar?


I erhvervslivet er tid penge. Sammenlign følgende scenarie (ved hjælp af en ældre S3 bærbar computer versus en moderne backupbærbari et forretningsmøde), og du vil se forskellen.
 
Legacy S3 Sleep Mode Business Notebook:
Du er lige gået ind i et mødelokale, løftet låget og ventet på, at din bærbare computer vågner. Samtidig træder din klient ind i mødelokalet. Du lukker låget på din bærbare computer og tager en samtale med ham. Når samtalen er slut, skal du trykke på tænd/sluk-knappen for at vække den bærbare computer, vente og indtaste adgangskoden. I et møde viser du en kollegas computer, og klienten har bedt om nogle oplysninger, men de er gemt på din bærbare computer. Du går hen for at vække den bærbare computer, venter igen, og måske husker klienten den adgangskode, du lige har indtastet.
 
Moderne backup-virksomhedBærbar:
Du er lige gået ind i et mødelokale, åbnet låget, logget på via ansigtsgenkendelse og åbnet den e-mail, du modtog på vej til mødelokalet for at tjekke efter de seneste nyheder. Samtidig træder din klient ind i mødelokalet, du lukker låget på din bærbare computer og tager en samtale med ham. Når samtalen er slut, åbner du blot låget, logger ind med ansigtsgenkendelse med det samme og læser videre. I et møde viser du en kollegas computer, og klienten har bedt om nogle oplysninger, men de er gemt på din bærbare computer. Du går hen til din bærbare computer, lægger fingeren på fingeraftrykssensoren, og den tænder og vågner med det samme.
 
Hvad er forskellen? Ikke længere ventetid, sikkerhed, tid er penge.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy