Flere faktorer i den nye æra af tablettilpasning

2023-03-01

1、 Netværksopdatering og iteration 5G

Omkring 2010, da tablet-computeren blev født, var netværkskommunikationsteknologien stadig i 3G-æraen, og kommunikationseffektiviteten af ​​3G var ekstremt lav. Den første generation af tablet-computere er afhængige af trådløs wifi-netværksteknologi. Nu bringer ankomsten af ​​5G, den hurtigste netværkskommunikation i historien, højhastighedstransmission og lav latenstid, som kan sammenlignes med oplevelsen af ​​mobil wifi og endda overgår wifi. Med støtte fra dette netværk er der ingen netværksselektivitet i det tilpassede tabletscenarie. Højere tilpasningsevne.


2、 Den voksende modenhed af cloud computing

Ved begyndelsen af ​​fødslen af ​​tablet-computere var cloud computing stadig i en konceptuel situation. Men nu er cloud computing blevet meget brugt. For at afhjælpe presset fra intern computing og begrænsningerne ved opbevaring er mange virksomheder begyndt at bruge cloud computing til kontorarbejde. Cloud computing-lagring omfatter cloud-spil, cloud office osv. Selv under udbruddet af epidemien i begyndelsen af ​​sidste år, var der cloud-live-tv-programmer. I en række forskellige brugsscenarier er begrænsningerne for tablet-computere blevet fjernet, og tablet-computere, der er skræddersyet til industrien, er dukket op, såsom den kontordedikerede tablet-computer med professionel statistik og kontor, det præcise Beidou-positioneringssystem og køretøjstypen tablet-computer, der er forbundet med køretøjets interne system for til enhver tid at vise alle slags sikkerhedsdata om køretøjet.

3、 Udvikling af computerkerne og cpu-teknologi

På grund af den lave ydeevne af chippen før, hvis den stærkeste CPU på det tidspunkt er placeret på fladskærmen for at køre, vil fladpanelet stå i den situation, at CPU-effekten er for høj, varmeafledning er vanskelig, og batteriet er ikke holdbar. Placeres processoren med lav hovedfrekvens, kan tablet-computeren kun køre programmer med relativt simple funktioner, hvilket resulterer i, at tablet-computerens cpu på daværende tidspunkt generelt ikke er så stærk, som den er nu. Derudover inkluderer det også begrænsningerne af processorfremstillingsprocessen. Nu har fremstillingsprocessen for cpu nået 5nm. De strukturelle rammer er også stærkere end for ti år siden. Selv nogle professionelle tilpassede tablets har bedre ydeevne end bærbare computere. Højtydende tilpassede tablets bruges almindeligvis til ingeniører, der involverer 3D-design og et stort antal flydende kommaberegninger.

4、 Forbedring af hardware-økosystem

Da forbrugerne måske ikke forstår den bekvemmelighed, forbedringen af ​​hardware-økosystemet medfører, er den mest direkte følelse, at en tablet-computer bliver mere og mere diversificeret, og prisen bliver mere og mere populær, hvilket ikke kan adskilles fra forbedringen af hardware økosystem. I begyndelsen af ​​fødslen af ​​tabletten behøver ingen periferiudstyr og specifikt tilbehør tilpasses af producenten. Tilpasningsomkostningerne var relativt høje på det tidspunkt. Men nu er tablet-computere mere rigelige end notebooks. Derudover har de brudt igennem begrænsningerne ved traditionel touchpad og udvidet mere interaktive måder. Tilpasning af industrielle tablet-computere og medicinske tablet-computere med flere interaktive tilstande er mere fremtrædende. Fordi denne type tablet-computere skal forbinde en masse maskinudstyr eller medicinsk udstyr, er den nødvendige grænseflade ikke kun en almindelig opladningsgrænseflade og usb-grænseflade, men også en Wigan-ind- og udgangsgrænseflade, USB OTG-grænseflade, USB HOST-grænseflade, relæ interface, Ethernet interface, UBOOT nøgle interface, 232 seriel interface osv

5、 Berigelse af softwareøkosystem

I begyndelsen af ​​tablet-computeren var der kun 10w apps på tablet-computeren. De fleste apps migreres dog direkte fra mobiltelefoner, uden tablettilpasning og optimering, hvilket resulterer i få apps, der virkelig kan køre og bruge godt. På nuværende tidspunkt har tabletapplikationen nået 500w, og efter mange års markedspopularisering er mange programmer blevet specielt tilpasset og optimeret til tablettens egenskaber, og mange professionelle værktøjer kan fungere perfekt og bekvemt på tabletten. Tablet-computeren er blevet en terminalenhed, der kan integrere den originale mobilapplikation og notebookapplikation.

Forbedringen af ​​disse fem fundamenter har ført til udviklingen af ​​skræddersyede tablet-computere. Da epidemien kom, accelererede den den katalytiske kombination af tablet-computere til forskellige industrier. Nu har der været fremkomsten af ​​tilpassede tablets til alle brancher.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy